Zoek voor autoverhuur in de Verenigde Staten

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in de Verenigde Staten

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur in de Verenigde Staten

Huur een auto in de Verenigde Staten via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Met betaalbare autohuur beschikbaar in geheel Amerika, kan easyCar het juiste deal voor u vinden, ongeacht welke streek u wilt bezoeken. Onze locaties bevinden zich bij alle grote luchthavens evenals stads- en populaire toeristenbestemmingen in Californie, Florida, New York, Alaska, Atlanta, Boston, Orlando, Colorado Springs, Dallas, Miami en Sanford.

Low-cost autohuur in de Verenigde Staten

De Verenigde Staten, een van de grootste en meest afwisselende landen ter wereld, biedt bezoekers eindeloze mogelijkheden voor avontuur en opwinding. Het huren van een auto in de Verenigde Staten is een geweldige flexibele manier om de enorme hoeveelheid verschillende steden, locaties en attracties in uw eigen tempo te zien. Van het plezier van kerstinkopen doen in New York tot de magie van Walt Disney World in Hollywood suburbs, Amerika heeft iets voor de hele familie en is de perfecte plaats voor een vakantie.

De Verenigde Staten per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Autohuur in de Verenigde Staten geeft u de vrijheid om Amerika op uw eigen tempo te verkennen. Rijd over de beroemde Route 66 en stop voor een picknick bij de kristalheldere Stille Oceaan. Bewonder de schoonheid van de Appalachian Mountains of de beroemde geisers van het Yellowstone National Park. Of rijd eens door de dure wijken van Hollywood en maak een notitie van de beroemde namen terwijl u langs de luxueuze villa's van de sterren rijdt. De mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Amerika zijn eindeloos.

Boek uw huurauto nu