Zoek voor autoverhuur in Ibiza

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Ibiza

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Ibiza via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist.  easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Ibiza en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje, met inbegrip van Alicante, Madrid, Malaga, Jerez, Barcelona, Granada, Benidorm en Sevilla.

Autoverhuur in Ibiza - Autohuur in Ibiza

Low-cost autoverhuur in Ibiza - Low-cost autohuur in Ibiza

Met zijn reputatie als een partystad is het gemakkelijk om Ibiza als niet meer dan dat te zien. Als men Ibiza op die manier bekijkt, dan wordt wel een 200 km kustlijn met vele kleine kreken en meer dan 50 adembenemende stranden gemist, en niet te vergeten veel voor de toerist om te zien en te doen. Maak het erop uit gaan voor u gemakkelijker met een low-cost huurauto van easyCar.

Ibiza per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Breng eens een bezoek aan de beroemde grot Cova d'es Culleram, die in 1907 werd ontdekt en naar verluidt een tempel voor de godin Tanoit is. Of ga naar het schitterende, natuurlijke fenomeen Es Vedrá, een enorme rots die bijna 400 meter boven de zee uitsteekt en ooit een kluizenaar huisde die er verscheidene jaren heeft gewoond. Als u echter naar Ibiza bent gekomen om feest te vieren dan zult u niet teleurgesteld worden want de clubs en het nachtleven van Ibiza zijn onovertrefbaar en de Paseo Vara de Rey is een van de populairste plaatsen, vooral 's avonds. U kunt het allemaal zien met een huurauto van easyCar.nl.

Boek uw huurauto nu