Zoek voor autoverhuur in Milaan

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Milaan

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Milaan

Huur een auto in Milaan via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze levendige, moderne en bijzonder trendy stad is een van de fascinerendste steden in Italië. Van het bekijken van de boetieks tot het absorberen van de Italiaanse geschiedenis en cultuur, Milaan biedt voor elk wat wils – zelfs als u niet de allerlaatste snufjes op het gebied van de Italiaanse couture zoekt. easyCar biedt goedkope en gemakkelijke huurfaciliteiten in Milaan en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Italië.

Low-cost autohuur in Milaan

Wat betreft de bezienswaardigheden is Il Duomo in Milaan ongetwijfeld de meest adembenemende. Deze enorme gotische constructie heeft 135 torens en 2000 beelden en het duurde 500 jaar voordat hij klaar was. Het beste uitzicht over de stad is van hieruit. Milaan heeft tevens een groot aantal musea. Het Museo Teatrale alla Scala is vol gedenkwaardigheden en relikwieën van Verdi, Rossini, Puccini, Toscanini en andere operagrootheden. Het Museo Archeologico is geweldig voor een tocht rond de ontdekkingen uit Romeinse, Griekse en Etruscaanse beschavingen.Een opmerkelijk stukje architectuur in Milaan is de Castello Sforzesco, een Renaissance vesting die nu een interessant cultureel centrum is. Uieraard is een bezoek aan Milaan niet compleet zonder een bezoek aan de tientallen boetiekjes en modewinkels.

Milaan per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Op kort rijafstand van Milaan is Livigno, een pittoresk Italiaans skioord met buitengewoon goede hellingen in een adembenemende omgeving. Het Comomeer is op slechts 30 km afstand van Milaan en van hieruit neemt u een boot naar Bellagio, een prachtige en gastvrije stad vol cafés, winkels en serene tuinwandelingen.

Boek uw huurauto nu