Zoek voor autoverhuur in Liverpool

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Liverpool

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur in Liverpool - Autohuur in Liverpool

Huur een auto in Liverpool via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Liverpool en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.


Low-cost autoverhuur in Liverpool - Low-cost autohuur in Liverpool

Liverpool, uitverkoren als Europese Cultuurhoofdstad 2008, is een fascinerende en afwisselende plaats die de toerist veel te bieden heeft. Sportfans zullen een bezoek aan de stadions van de twee eredivisie-voetbalclubs Liverpool and Everton waarderen. Muziekliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan huizen waar de Beatles John Lennon en Sir Paul McCartney hun jeugd doorbrachten. Bezoek Mendips, waar John Lennon bij zijn tante Mimi en oom George opgroeide, en tevens 20 Forthlin Road, waar de familie McCartney woonde en de Beatles veel van hun vroege materiaal oefenden. U kunt het allemaal zien met een huurauto van easyCar.


Liverpool per auto:
Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Met een plaats waar zoveel te zien is, zoals bijvoorbeeld Tate Liverpool, is het gemakkelijk om je te concentreren op de stad Liverpool, maar met een betaalbare huurauto van easyCar kun je erop uit gaan en de omgeving van Liverpool verkennen.  In het district Halton, met zijn twee grote steden Runcorn en Widnes, ligt ook het dorp Daresbury waar Lewis Carroll werd geboren. In Knowsley is het Knowsley Safari Park en Knowsley Hall. Ook kunt u een bezoek brengen aan de mooie stranden van Southport of het erfgoedcentrum World of Glass en de renbaan Haydock Park in St Helens. Als dit allemaal te veel wordt, ga dan met de auto naar de Wirral en geniet van een pittoresk 100 vierkante kilometer landschap dat zich tussen de rivier de Mersey en de rivier de Dee bevindt, met een schitterend uitzicht over Noord-Wales.

Boek uw huurauto nu