Zoek voor autoverhuur in Athene

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Athene

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Athene met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. Griekenland, dat nog steeds nageniet van de recente successen van de Olympische spelen en de Europacup, is een land dat overloopt van nationale trots. De hoofdstad, Athene is hier het ultieme bewijs van, met een gloednieuwe facelift van transportvoorzieningen en sportgebouwen die hand in hand gaat met de oude attracties en stedelijke drukte. easyCar biedt autoverhuur in Athene en op luchthavens en in stadscentra in heel Griekenland. Autoverhuur Athene is de beste manier om op ontdekkingstocht te gaan in deze bruisende stad en de adembenemende omgeving.

Autoverhuur Athene

Voordelige autohuur in Athene

Athene, een van de meest betaalbare grote steden in de wereld, is gevuld met schatten uit de oude wereld en een moderne energie die bezoekers in haar ban houdt. Voor liefhebbers van archaïsche ruines en historische plaatsen is er geen betere plek om te beginnen dan het Partheon op de Acropolis, een goed bewaard gebleven reliek van de oude Griekse beschaving. Hier kunt u het allereerste theater bezoeken en zelfs een lichtshow in de avond bijwonen dat op de ruines wordt geprojecteerd. Bezoek Agora, een historische Griekse marktplaats waar u door de overblijfselen van de straten uit de oude wereld kunt wandelen en souvenirs van verkopers aan de kant van de weg kunt kopen. Athene heeft een levendig en gevarieerd nachtleven met bars, clubs en restaurants die allen lang open blijven. Ook zijn er concerthallen en theaters die voor cultureel entertainment zorgen.

Athene met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Huur een auto in Athene en ontdek alles dat de stad heeft te bieden en maak een tocht door de omliggende streek. Van een schilderachtige rit door de nabijgelegen bergen, tot een ritje naar de kust van de Middellandse Zee, er is voldoende te onderzoeken in dit ongelooflijke deel van Griekenland.

Boek uw huurauto nu