Zoek voor autoverhuur in Kefalonia

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Kefalonia

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Zoek naar een huurauto in Kefalonia

Voordat Kefalonia Airport werd gebouwd in de late jaren ‘70 was de enige manier om er te komen met de veerboot. Door uw goedkope huurauto direct vanaf het vliegveld op te halen krijgt u de vrijheid om het eiland te verkennen zoals u dat behoeft, zonder te worden beperkt door de busdienst. Kefalonia is het grootste van de zeven Ionische eilanden en ligt tussen Zakynthos en Corfu, voor de westkust van het vasteland van Griekenland. Er zijn maar weinig plaatsen over in de wereld die zo vriendelijk, prachtig en ongerept zijn als Kefalonia.

Ontdek Kefalonia in uw goedkope huurauto

Sinds de film Kapitein Correli’s Mandolin is het eiland een vakantie hotspot geworden. Desondanks heeft het nog veel van haar oorspronkelijke rust en schoonheid behouden en wordt het beschouwd als het minst veranderde Griekse eiland. U zult volop kunnen genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van Kefalonia en uw goedkope huurauto zult u de vrijheid geven om alle lokale attracties te ontdekken.

Het strand van Myrtos is enorm populair en heeft vele prijzen gewonnen voor zijn uitzonderlijke schoonheid, waaronder het vijfde mooiste strand ter wereld. Natuurliefhebbers zullen zich thuis voelen in het nationale park van de berg Ainos waar u naar de top kunt klimmen en beloond zal worden met een prachtig uitzicht over het eiland en verder.

Indien u echt compleet iets anders wilt, zoals dat alleen in Kefalonia kan, bezoek dan de grot van Drogarati (oftewel de concertgrot). De apotheose kamer is omgebouwd tot een concertzaal vanwege de uitzonderlijk goede akoestiek. De legendarische Katavothres, een natuurlijke put waarin het zeewater verdwijnt en pas weer tevoorschijn komt aan de andere kant van het eiland in de Melissani grot, is ook zeker een bezoek waard.

Er worden vele watersporten aangeboden, variërend van snorkelen en kajakken op zee tot windsurfen en waterskiën. Indien u liever aan wal blijft leent het eiland zich ook uitstekend voor fietsen, wandelen en paardrijden.

U kunt besluiten om een boot te huren. Wanneer u over de azuurblauwe wateren vaart houd dan uw ogen open voor dolfijnen, de bedreigde karetschildpad (deze nest in Kefalonia tijdens de zomermaanden) of een "verlaten" strand voor een picknick.

Goedkope huurauto’s vanaf Kefalonia Airport.

Thomas Cook Airlines en Thomson Airlines bieden beide seizoensgebonden rechtstreekse vluchten naar Kefalonia Airport. Alternatief kunt u vliegen naar Athene en dan een vlucht transfer naar Kefalonia nemen.

Boek uw huurauto nu