Zoek voor autoverhuur in Cork

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Cork

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Cork met easyCar - de voordelige, online autoverhuurspecialist. Cork is de op een na grootste stad in Ierland en is een geweldige bestemming vol Iers karakter. easyCar biedt autoverhuur in Cork en in heel Ierland, inclusief op vele luchthavens en populaire toeristische bestemmingen. Autoverhuur Cork is de beste manier om het overdadige groen dat de stad omringt te onderzoeken en verbogen juweeltjes op het Ierse platteland te ontdekken.

Autoverhuur Cork

Voordelige autohuur in Cork

Met haar oude kronkelstraatjes en prettige levendige atmosfeer, is Cork de perfecte bestemming voor een ontspannen citybreak. De kathedralen van St. Finne Barre en St. Mary zijn beide fantastische monumenten. St. Finne Barre gaat ongeveer 1400 jaar terug, toen het werd opgericht als een kloosterschool. St. Mary's is een indrukwekkende, imponerende kathedraal in de gotische stijl, die hoog boven de omringende stad uittorent. Om van het plaatselijke leven te proeven gaat u naar de stadsmarkt. Deze levendige en oude markt is een geweldige plaats om gewoon naar mensen te kijken of de fantastische selectie verse vis, heerlijke kazen en warm brood zo uit de oven te proberen. De oude stadskerker van Cork is open voor het publiek dat nu een rondleiding kan volgen door de klamme oude cellen en een gevoel kan krijgen hoe het moet zijn geweest om hier in de negentiende eeuw gevangen te worden gehouden. Zoals u waarschijnlijk wel kunt raden was dat geen pretje!

Cork met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Misschien wel de beroemdste plaatselijke attractie (en een van de bekendste bezienswaardigheden in Ierland) is het geliefde Blarney Castle. Huur een auto in Cork en u kunt het oudste kasteel van Ierland bezoeken en in de rij staan om de Blarney Stone te kussen. Iedereen die deze steen kust, wordt volgens de legende een echte praatjesmaker.

Boek uw huurauto nu