Zoek voor autoverhuur in Paphos

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Paphos

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Paphos

Huur een auto in Paphos via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Paphos is een van de mooiste en oudste steden op het prachtige eiland Cyprus. Met een meer dan 2000 jaar oude civilisatie en cultuur, biedt Paphos bezienswaardigheden voor de liefhebbers van archaïsche geschiedenis en iets bijzonders voor mensen die perfecte zandstranden en aantrekkelijke landschappen zoeken. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Paphos en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Cyprus. Autohuur in Paphos is de ideale manier om dit geweldige gebied te verkennen.

Low-cost autohuur in Paphos

Paphos, een relatief klein en schilderachtig havenstadje, verbergt als vroegere hoofdstad van Cyprus een romantische geschiedenis vol mythen en mysteries. Volgens de legende houdt een schoonheidsgodin (waarschijnlijk Aphrodite) Paphos nog steeds in haar macht, waardoor de regio een bijna onnatuurlijke betoverende en sensuele charme heeft. Op de vele hoogtepunten in dit gebied kunt u ook van dit prachtige landschap genieten. Breng een bezoek aan het Byzantijnse Middeleeuwse Fort van Paphos dat werd gebouwd om de haven te beschermen. Langs de kustlijn liggen perfecte stranden om te zonnebaden en rustige wateren voor pootjebaden, zwemmen en watersport. Voor heerlijke relaxatie is de schitterende Cypriotische kustlijn een van adembenemendste plaatsen in Europa.

Paphos per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto en u kunt het binnenland verder verkennen waar verborgen schatten en vriendelijke afgelegen dorpjes te vinden zijn. Bij de Petra Tou Romiou kunt u de, naar men aanneemt, geboorteplaats van Aphrodite bezoeken die wonderbaarlijk uit de zee oprees om dit schitterende eiland te beschermen.

Boek uw huurauto nu