Zoek voor autoverhuur in Lissabon

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Lissabon

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Lissabon via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Lissabon, de sprankelende en dynamische hoofdstad van Portugal liggend aan de zuidwestkust, is een stad gezegend met het hele jaar door zachte temperaturen en een verscheidenheid aan cultuur, geschiedenis, sport en vrijetijdsactiviteiten. Autohuur in Lissabon stelt u in staat om de stad in uw eigen tempo te bekijken, en maakt het gemakkelijker voor u om de omgeving met zijn stranden, golfactiviteiten en plaatselijk dorpsleven te verkennen.

Autohuur in Lissabon

Low-cost autohuur in Lissabon

Lissabon is vol attracties, van de ouderwetse charme van de Alfama-, Castelo- en Mouraria-districten van de stad tot het opwindende nachtleven en het drukke centrale winkelcentrum. Of u nu een kort weekend of wat langer blijft, Lissabon is een geweldige plaats om te bezoeken. De omgeving biedt net zo veel verrassingen als de stad zelf. Met wel bijna vijftig musea, ongelooflijke middeleeuwse architectuur en een plezierig, dynamisch straatleven, is Lissabon de ideale plaats om gewoon doorheen te wandelen of vanaf een terrasje mensen voorbij te zien lopen.Elk jaar in juni komen de straten van alle drie districten van Lissabon tot leven in een kleurrijk festival waarin populaire heiligen worden gevierd. Op andere tijden van het jaar behoudt Lissabon dit feestgevoel want er valt altijd wel wat te vieren!

Lissabon per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het nabijgelegen Sintra is een welig bosrijk gebied waar u een tocht met paard en wagen kunt maken terwijl u van de koninklijke gotische charmes van het Pena Paleis geniet. Iets verderop, op weg naar Cascais, zijn de plezierige en ontspannen badplaatsen. En terwijl u daar bent kunt u het pittoreske Sesimbra, de Sado riviermond en de aristocratische boerderijen van Azeitão bekijken.

Boek uw huurauto nu