Zoek voor autoverhuur in Los Angeles

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Los Angeles

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Los Angeles is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De meest dynamische stad van de Verenigde Staten, de 'City of Angels' is de bron van vele van de meest blijvende beelden van Amerika. Van de iconische Hollywood Hills tot de nabijgelegen sprookjesfantasieën van Disneyland, Los Angeles is een stad vol magie, kleur en avontuur. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Los Angeles en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van Orlando, Key West, Miami, Chicago, San Francisco en Alaska. Autohuur is een geweldige manier om deze verbazingwekkende stad te verkennen en om door te reizen naar de prachtige Pacific West Coast.

Autohuur in Los Angeles

Goedkope autohuur in Los Angeles

Op het eerste gezicht is Los Angeles een beetje overdonderend. De stad, die over een enorme gebied langs de westkust van Amerika verspreid ligt, heeft een bevolking van 10 miljoen mensen in 88 aparte "steden", waarvan het centrum Downtown is. Als u in Los Angeles verblijft, dan zult u voor het moeilijke feit komen te staan wat u het eerst wilt doen! Als u glitz en glamour wilt zien dan gaat u naar Hollywood om de beroemde handafdrukken buiten Mann’s Chinese Theater te zien, voordat u een rondrit langs de gigantische huizen van de sterren in Beverley Hills gaat maken. Gezinnen moeten uiteraard een trip naar Disneyland, “The Happiest Place on Earth”, maken, waar kleuren, praalvertoningen, kermisattracties en sprookjesfiguren samenkomen in een schitterend feestgebeuren. Voor een ander soort pretparkavontuur is Universal Studios ook de moeite waard, met kermisattracties en avonturen gebaseerd op uw favoriete films.

Los Angeles per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto in Los Angeles is essentieel. In zo'n ver verspreid stadsgebied en een relatief gebrek aan openbaar vervoer, is het zonder auto moeilijk om je te verplaatsen. Disneyland bevindt zich in Anaheim, op korte afstand rijden van het centrum van Los Angeles. Het is ook veel gemakkelijker om plaatsen zoals het ontspannen Santa Monica en het beroemde surferparadijs in Malibu te bereiken als u een huurauto heeft.

Boek uw huurauto nu