Zoek voor autoverhuur in Chania

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Chania

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Chania is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Chania, met zijn prachtige, nauw verweven doolhof van oude straatjes en moderne attracties op het glorieuze eiland Kreta, is een schitterende vakantiebestemming. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Chania en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Griekenland met inbegrip van Athene, Paphos, Heraklion, Rhodos, Kreta, en Corfu. Autohuur in Chania is een geweldig goedkope manier om deze charmante Griekse stad en het betoverende eiland Kreta te verkennen.

Autohuur in Chania

Low-cost autohuur in Chania

Chania is een buitengewoon mengsel van oude en moderne architectuur, een levendig nachtleven en ontspannen cafés, traditionele culturen en geweldige nieuwe ideeën. Achter de haven ligt een labyrint van keistenen Ottomaanse straatjes met daarlangs kunstnijverheidwinkeltjes en galerijen. Het Archaeologische Museum van Chania geeft u een goed beeld van de oude geschiedenis van de plaatselijke streek. Bij zonsondergang begint de haven tot leven te komen als de toeristen en plaatselijke bevolking naar buiten komen om van de warme avondlucht te genieten. Sommige van de meest indrukwekkende vier sterren restaurants bevinden zich aan de waterkant, maar er zijn genoeg redelijk geprijsde plaatsen in de buurt die allerlei soorten voedsel serveren. Chania heeft zelfs een aantal fijne stranden binnen loopafstand van de stad, perfect voor een ontspannen middag voor het hele gezin.

Chania per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Terwijl Chania een schitterende plaats is om te verkennen, biedt Kreta zo veel voor de reiziger dat het huren van een auto vrijwel essentieel is. Rijd een kort stukje langs de kust en ontdek sommige van de beroemdste gouden stranden van Kreta, waar u heerlijk kunt zonnebaden (vergeet de zonnebrandcrème niet!). Breng een bezoek aan de oude locaties zoals Phalassarna met zijn Cyclopische muren en Aptera met zijn Romeinse Theater, of maak een tocht naar het Agia Triada klooster met zijn indrukwekkende poort dat in 1632 werd gebouwd.

Boek uw huurauto nu