Zoek voor autoverhuur in Larnaca

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Larnaca

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Larnaka bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze Cypriotische stad met een oude geschiedenis en een levendige moderne sfeer, is een van de beste plaatsen om een paar dagen door te brengen voordat Cyprus verder wordt verkend. Van het indrukwekkende Stavrovouni-klooster tot de schitterende smetteloze stranden, Lanarca is een geweldige vakantiebestemming. easyCar biedt goedkope en handige autohuurfaciliteiten in Lanarca en bij luchthavens en stadslocaties in geheel Cyprus. Autohuur in Lanarca is de ideale manier om dit geweldige gebied in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Larnaka

Low-cost autohuur in Larnaka

Het ontspannen Larnaka heeft een oud hart. Voorop staan de restanten van de oude stad Kition, een overblijfsel uit het Myceense tijdperk en de geboorteplaats van de filosoof Zenon. Dankzij de legendarische en historische tradities wordt men gemakkelijk opgenomen in de atmosfeer van de vele ruïnen, locaties en musea die het verhaal van Larnaka vertellen. De stad zelf is pittoresk met een rustige atmosfeer en een geweldige architectuur. Ga buiten op een terrasje zitten en absorbeer de atmosfeer of ga naar een plaatselijk restaurant om de Cypriotische cuisine van verse vis, olijven en boerenbrood te proeven.

Larnaka per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto in Larnaka geeft u de vrijheid om dit geweldige gebied verder te verkennen. Breng een bezoek aan Choirocoitia, de oudste Neolitische nederzetting op het eiland of de fantastische Angeloktisti-kerk. Het Stavrovouni-klooster mag u zeker niet missen. Het is een indrukwekkend gezicht om het klooster op de top van de berg te zien liggen. Hij is nog steeds in gebruik, alhoewel hij niet toegankelijk is voor vrouwen, maar mannen mogen het klooster van zonsopkomst tot zonsondergang bezoeken.

Boek uw huurauto nu