Zoek voor autoverhuur in Zuid-Afrika

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Zuid-Afrika

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Zuid-Afrika

Huur een auto in Zuid-Afrika bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Dit adembenemend mooie, afwisselende land is perfect om uw vakantie in door te brengen. Van de kosmopolitische charmes van Kaapstad tot de opwinding van een safari in het Kruger National Park, Zuid-Afrika biedt de toerist een eindeloze reeks attracties. easyCar biedt goedkope en handige autohuurfaciliteiten bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Zuid-Afrika. Autohuur in Zuid-Afrika geeft u de vrijheid om dit geweldige land in uw eigen tempo te verkennen en van het landschap te genieten.

Low-cost autohuur in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika biedt een verbazingwekkende verscheidenheid aan avonturen. Als u een stad wilt bezoeken ga dan naar Kaapstad, een geweldige plaats vol goede restaurants, musea, galerijen en een aquarium van wereldklasse. De gehele stad wordt overzien door de Tafelberg, waarvan de top gemakkelijk bereikt kan worden met een kabelbaan. De Garden Route loopt door vele mooie steden en dorpen langs de kust. Dit omvat de stad Gansbaai waar de dapperen onder u kunnen kooiduiken met grote witte haaien – de grootste levende roofdieren. Als u meer wild aan land wilt zien dan is het Kruger National Park, een geweldige plaats om de grote vijf – olifanten, leeuwen, buffels, neushoorns en luipaarden – op safari te zien. Durban is een paradijs voor surfers, en is een onspannen vakantiestad, terwijl Johannesburg het echte Zuid-Afrika laat zien.

Zuid-Afrika: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto in Zuid-Afrika geeft u de kans om de bezienswaardigheden van dit adembenemende land in uw eigen tempo te verkennen. Of u nu de Garden Route neemt of door het geweldige Westkaapgebied reist, de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt maakt uw vakantie des te aantrekkelijker.

Boek uw huurauto nu