Zoek voor autoverhuur in Catania

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Catania

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Catania is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De grote bedrijvige Siciliaanse stad Catania biedt bezoekers een aantal attracties, waaronder straatmarkten, bars, historische huizen en een geweldig uitzicht op de vulkaan Etna.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Catania en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Sicilië en Italië met inbegrip van Rome, Venetië, Milaan, Genua, Napels, Turijn en Florence. Autohuur in Catania is de beste manier om deze fascinerende Siciliaanse stad en de pittoreske omringende omgeving te verkennen.

Autohuur in Catania

Goedkope autohuur in Catania

Catania ligt op de vlakten aan de voet van de vulkaan Etna aan de oostkant van Sicilië, en is een afwisselende en fascinerende stad. De stad werd in 1693 volledig verwoest door een vulkanische uitbarsting, en het gehele gebied werd weer opgebouwd in een barokstijl met gebruik van grijze lavasteen. Er zijn veel historische verrassingen om te ontdekken. De stad heeft twee amfitheaters, waarvan de grootste 14.000 mensen kon bergen. U kunt vandaag de dag nog steeds overblijfselen boven de grond zien, maar het meeste daarvan is geconserveerd als een serie alkoven en tunnels onder de grond. Castello Ursino in de Piazza Federico di Svevia was een belangrijke vesting voordat de vulkaan de schade aanbracht, en is nu een museum voor de streek geworden. De duomo, of kathedraal, in Catania dateert uit 1092, alhoewel hij sinds die tijd aanzienlijk is gerenoveerd. Dit is een indrukwekkend stuk architectuur met verscheidene koninklijke tomben op zijn terrein. Het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan de twee grote straatmarkten, waar u de kleuren, geuren en geluiden in u op kunt nemen. Misschien ontdekt u wel een paar koopjes! Catania met zijn brede straten is minder druk dan Palermo, een van de andere grote steden op het eiland.

Catania per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Veel bezoekers aan Catania gaan naar de indrukwekkende vulkaan Etna om wandelingen of foto's te maken. Huur een auto in Catania zodat u de vulkaan kunt bezoeken, om daarna de omringende omgeving in uw eigen tempo te verkennen.

Boek uw huurauto nu