Zoek voor autoverhuur in Durban

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Durban

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Durban bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze subtropische vakantiestad, beroemd om zijn surfing en ontspannen atmosfeer, is een van de meest populaire bestemmingen in Zuid-Afrika. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Durban en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Zuid-Afrika. Autohuur in Durban geeft u de mogelijkheid om deze geweldige stad en zijn omgeving in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Durban

Low-cost autohuur in Durban

Met een levendig nachtleven en een schitterend strand, is Durban een warme en verwelkomende stad dat de kenners onder de reizigers veel te bieden heeft. Het weer is het hele jaar door zacht en mooi, en er is altijd een surf! Durban is een van de populairste surfbestemmingen in Afrika met een ontspannen strandcultuur en altijd hoge golven. Voor mensen die niet met tien tenen gekruld over de neus willen hangen in North Beach, biedt Durban geweldige culturele verrassingen. De City Hall herbergt een geweldig museum met Zuid-Afrikaanse kunst en natuurwetenschappen. De stad is een kleurrijk mengsel van kathedralen, moskeeën, plaza's en culturele festivals. Elke vakantieganger dient Wilson’s Wharf te bezoeken. De Wharf is vol markten en restaurants, en een geweldige plaats om souvenirs te kopen voordat van de plaatselijke keuken van verse en gekruide visgerechten wordt genoten terwijl men over de oceaan kijkt.

Durban per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Met een huurauto in Durban kunt u de omgeving en de rest van het kustgebied verkennen. Durban is de toegangspoort tot het koninkrijk Zululand en de majestueuze Drakensberg, beide vol geweldige bezienswaardigheden en attracties.

Boek uw huurauto nu