Zoek voor autoverhuur in Kaapstad

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Kaapstad

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Kaapstad bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze prachtige kosmopolitische stad is omgeven door het meest dramatische en schitterende landschap in Afrika. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Kaapstad en locaties verspreid over geheel Zuid-Afrika. Autohuur in Kaapstad is de ideale manier om deze schitterende regio te verkennen, van het meest zuidelijke punt van het continent tot de wildernis van de safarivlakten.

Autohuur in Kaapstad

Low-cost autohuur in Kaapstad

De vele culturele invloeden van Kaapstad door de jaren van strijd en schikking heen, heeft hem een geheel eigen karakter gegeven. Van de bedrijvige haven vol restaurants en musea tot het schitterende stadsaquarium, Kaapstad biedt bezoekers een grote hoeveelheid attracties. Een fascinerend en ontnuchterend dagje uit is een bezoek aan Robben eiland, de gevangenis waar Nelson Mandela bijna twintig jaar heeft gevangen gezeten. Niet veel steden in de wereld kunnen zich beroemen op een grote, adembenemende rotsreus vlakbij het centrum, maar de Tafelberg van Kaapstad geeft de stad een uniek aanzien. Vanaf de top kunt u de stad zien en over de voorsteden naar de oceaan kijken terwijl de wolken dramatisch om u heen wervelen. Als de gedachte om de berg te beklimmen u vrees aanjaagt maak u dan niet bezorgd, u kunt ook een kabelbaan naar boven nemen.

Kaapstad per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Voor diegenen die iets gedenkwaardigs zoeken, huur een auto in Kaapstad en rijd naar Gansbaai aan de kust. Hier kunt u kooiduiken (veilig!) met grote witte haaien, de meest formidabele roofdieren. Voor wat meer rustiger activiteiten is de Garden Route een genot om te rijden. Hier zijn veel in het wild levende dieren en mooie vissersdorpjes.

Boek uw huurauto nu