Zoek voor autoverhuur in Warschau

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Warschau

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Warschau

Huur een auto in Warschau via easyCar – de low-cost, online autohuurspecialist. Warschau is het levendige hart van Polen en een van de snelst groeiende steden in Europa. easyCar biedt autohuurfaciliteiten op locaties verspreid over geheel Polen met inbegrip van Gdansk, Krakow, Kielce en Lublin en bij luchthavens en stadsbestemmingen in het gehele land. Autohuur in Warschau geeft u de vrijheid om dit prachtige land in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Warschau

Warschau is een schitterend mengsel van oud en nieuw dat naast elkaar leeft en elkaar perfect aanvult. Dit is een stad die in gelijke mate kan verrukken en verbazen met zijn talrijke theaters, concerthallen, bioscopen en historische gebouwen. Kunstliefhebbers kunnen bij easyCar een auto huren en een bezoek brengen aan het Nationale Museum in het Koninklijke Kasteel in Wilanow, het paleis aan het water in Lazienki of de Zacheta galerij en het Centrum voor Moderne Kunst in Kasteel Ujazdow. Als u uw kunst liever in de vorm dan de natuur ziet, neem uw low-cost huurauto dan mee naar de Zoölogische en Botanische Tuinen van Warschau.

Warschau per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Of u nu liever de Nationale Opera, de Kameropera, de Nationale Filharmonische Hal, het Nationale Theater of een van de vele muziekfestivals van Warschau variërend van jazz en klassiek tot moderne muziek wilt zien, het muzikale erfgoed van Warschau mag niet worden gemist, en het huren van een auto geeft u de vrijheid om te kiezen. Warschau groeit elke dag in formaat en gestalte. Huur een auto via easyCar en maak deel uit van de opwindende ontwikkeling van Polen.

Boek uw huurauto nu