Zoek voor autoverhuur in Polen

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Polen

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Polen

Huur een auto in Polen via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Polen heeft een grens met Duitsland in het westen, Tsjechie en Slowakije in het zuiden, de Oekraïne en Wit-Rusland in het oosten, de Baltische Zee en Litouwen in het noorden en het deelt tevens een maritieme grens met Denemarken en Zweden. Autohuur in Polen maakt het voor u gemakkelijk om het centrum van Europa in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Polen

De hoofdstad van Polen is een fascinerende en afwisselende stad. De stad heeft een druk metropolitisch zakencentrum, maar de charme van zijn vele historische monumenten is behouden. Er is een weelde aan prachtige kastelen, paleizen, kerken, huizen en beelden te bezichtigen. Breng op een zonnige dag eens een bezoek aan het Lazienki Park, deze zomerresidentie van de laatste koning is een fantastische plaats om rond te wandelen. Van mei t/m december kunt u de geweldige Chopin concerten die plaatsvinden bij het Chopin monument zien . Met meer dan 50 musea, meer dan 50 kunstgalerijen, meer dan 30 theaters en geweldige restaurants, cafés, pubs en clubs, hoeft u zich nooit te vervelen in de fascinerende hoofdstad van Polen.

Polen per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Warschau is niet de enige charme die Polen te bieden heeft. De andere steden hebben ook veel historische relikwieën. Van Kracow zegt men dat het een van de best geconserveerde middeleeuwse stadscentra in Europa heeft. Er zijn kerken uit bijna alle historische perioden en de traditionele handelspaviljoenen van de lakenhal fungeren nog steeds als een levendig handelscentrum, met kleurrijke marktstalletjes en terrasjes waarvan u kunt genieten.

Boek uw huurauto nu