Zoek voor autoverhuur in Krakow

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Krakow

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Krakow via easyCar – de low-cost, online autohuurspecialist. Budget reizen wordt gemakkelijk gemaakt met goedkope autohuur in Krakow. Dit maakt rondreizen en sightseeing eenvoudig.

Noleggio auto a Cracovia

Autoverhuur in Krakow

Krakow is een van de oudste en grootste steden in Polen en een ideale plaats om in een low-cost huurauto van easyCar te bezoeken. Ontdek de vele bars, restaurants, cafés en pubs van Krakow in uw betaalbare huurauto. Of ga van galerij naar museum en geniet van de weelde aan cultuur in Krakow.Ontdek meer van Krakow, de grootste toeristenbestemming van Polen. Met uw budget huurauto zult u de vrijheid hebben om de stad te verkennen. Krakow is rijk aan geschiedenis en architectuur en een stad die traditie en moderniteit naadloos vermengt.

Krakow per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Breng met uw low-cost huurauto een bezoek aan het Renaissance Koninklijke Kasteel op de Wawel, of rijd naar de gotische kathedraal. Met de vrijheid van een huurauto van easyCar kunt u ook een trip organiseren naar de historische Handelspaviljoenen van de Lakenhal of een bezoek brengen aan de voormalige Joodse stad Kazimierz. Met een low-cost huurauto van easyCar kunt u dit alles bezoeken ongeacht hoe lang u in Krakow zult blijven.

Boek uw huurauto nu