Zoek voor autoverhuur in Gdansk

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Gdansk

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Goedkope autohuur in Gdansk
Gdansk bevindt zich aan de Baltische kust van Polen en is een van mooiste plaatsen in Oost-Europa. De stad vormt samen met de buursteden Sopot en Gyndia een agglomeratie met de naam Driestad. De regio trekt toeristen van over de hele wereld en is een van de belangrijkste vakantieoorden van Polen. Wat dit gebied zo aantrekkelijk maakt is de combinatie van fascinerende geschiedenis, mooie stranden, schitterend gerestaureerde gebouwen en een pittoresk, traditioneel stadscentrum. Maak gebruik van onze goedkope autohuur zodat u het meeste uit uw reis naar Polen haalt.

Ontdek Gdansk met onze goedkope autohuur

Gdansk is waarschijnlijk het meest beroemd vanwege het feit dat hier de Tweede Wereldoorlog begon. Het schiereiland Westerplatte vlakbij de oude stad is het punt waar de Nazi’s de eerste schoten van de Tweede Wereldoorlog losten. Een bezoek aan het monument Westerplatte is een must, en vandaag de dag zijn er nog steeds de ruïnes van de barakken, loopgraven en wachthuisjes te zien.

Van het grootste deel van het stadscentrum was na de Tweede Wereldoorlog letterlijk niets meer dan stof over. Dit is echter nu niet meer het geval, want de stad is weer in zijn oude glorie gerestaureerd. Vakantiebezienswaardigheden zijn de Mariakerk met na een lange klim naar de top een adembenemend panoramisch uitzicht over het omringende gebied en de gerestaureerde oude stad met vele geneugten zoals de Neptunusfontein, het Stadhuis, het Arturhof, veel plaatsen om te eten, drinken en relaxen, plus winkels gespecialiseerd in barnsteen (een specialiteit van Gdansk).

Het gedenkteken Solidariteit is ook de moeite van een bezoek waard. Dit is gewijd aan de mensen die in 1980 tijdens een dokwerkerstaking omkwamen, en symboliseert het eind van communisme in Oost-Europa.

Goedkope autohuur – Lech Walesa Airport Gdansk

U kunt uw auto direct van de luchthaven ophalen, combineer dus onze goedkope autohuur met een budgetvlucht. De luchtvaartmaatschappijen die naar Gdansk vliegen zijn o.a. Ryanair, Wizz Air, LOT Polish Airlines en British Airways.

Boek uw huurauto nu