Zoek voor autoverhuur in Oslo

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Oslo

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Oslo

Huur een auto in Oslo via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Oslo is de dynamische, frisse en vriendelijke hoofdstad van Noorwegen en een geweldige plaats voor een citybreak of om te stoppen voordat u verder gaat om het platteland van Noorwegen te verkennen. De lommerrijke stad heeft een aantrekkelijk stadscentrum en een bruisend bar- en caféleven, en is een geweldige plaats om te beginnen wanneer u Noorwegen gaat bezoeken. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Oslo en bij de luchthaven en stadslocaties verspreid over geheel Noorwegen. Autohuur in Oslo is een handige en goedkope manier om deze aantrekkelijke stad te verkennen en om vervolgens door te gaan naar het omringende platteland.

Low-cost autohuur in Oslo

Oslo is schoon, helder en gezellig, en een compacte stad met een aangenaam gebrek aan opstoppingen. De Noorweegse lucht en een aantal goed onderhouden parken zoals het Vigeland Park dat vol beelden is, geven de stad en zijn bevolking een gezond en vitaal aura. De wijk Frogner bevat interessante architectuur en historische locaties, terwijl de uitmuntende musea en galerijen in het prettige lommerrijke centrum gevonden kunnen worden. De burcht Akershus Festning is een middeleeuwse vesting die in 1300 werd gebouwd en een fascinerend kasteel om te verkennen is. In de zomer worden er op het terrein theater- en muziekproducties gehouden. Het Vikingschip Museum, of Vikingskipshuset, is een 'must' voor iedereen die ook maar het kleinste beetje geïnteresseerd is de geschiedenis van de Vikingen. Met de restanten van enorme 1000-jaar oude houten grafschepen, is het een geweldige plaats om een middagje door te brengen.

Oslo per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De gemakkelijkste manier om dit afwisselende, schitterende land te verkennen is met een huurauto. Vanuit Oslo kunt u het spectaculaire centrale gebied van het land gaan bekijken waar de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de meest adembenemende fjords te vinden zijn.

Boek uw huurauto nu