Zoek voor autoverhuur in Noorwegen

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Noorwegen

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Noorwegen

Autohuur in Noorwegen is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Het ruige, dramatische en ijsachtig mooie Noorwegen is een land vol adembenemende natuurlijke wonderen, schilderachtige dorpjes en bedrijvige stadscentra. Het overgrote deel van de bevolking woont in het zuiden, en de noordelijke delen van het land vallen onder de meest uitgestrekte, onbewoonde en adembenemende streken ter wereld. easyCar biedt autohuurfaciliteiten bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Noorwegen met inbegrip van Oslo Autohuur in Noorwegen is een geweldig goedkope manier om dit betoverende, afwisselende land in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Noorwegen

Noorwegen – "Het land van de middernachtzon" – is een land dat strekt van afgelegen bevroren toendra's en adembenemende bergpieken tot bedrijvige stadscarnavals en heldere zonnige stranden. De beroemde fjorden lopen een heel eind landinwaarts en zijn omgeven door schilderachtige en gastvrije vissersdorpjes en plaatsen waar de Vikingen zich vroeger ophielden. De hoofdstad Oslo is een levendige, schone en bedrijvige stad met een gezonde vitaliteit en een frisse Noorweegse lucht. Wijken zoals Frogner bevatten interessante architectuur en historische locaties, terwijl de uitmuntende musea en galerijen in het prettige lommerrijke centrum gevonden kunnen worden. Een levendige stad in het noorden is Tromso, waar meer cafés per hoofd van de bevolking gevonden worden dan ergens anders in Noorwegen en er leeft een onaflaatbare partyatmosfeer. Risor, met zijn historische witte houten huizen aan de havenkant en een Bohemiaanse artistieke atmosfeer, is favoriet bij de toeristen.

Noorwegen per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De gemakkelijkste manier om dit afwisselende, schitterende land te verkennen is met een huurauto. Vanuit Oslo kunt u het spectaculaire centrale gebied van het land gaan bekijken waar de hoogste bergen, de grootste gletsjers en de meest adembenemende fjords te vinden zijn. Na een paar overnachtingen in Bergen kunt u een tocht maken naar Sognefjord, het langste (200km) en diepste (1300m) fjord van Noorwegen, spectaculaire watervallen bij Geirangerfjord zien en de adembenemende met sneeuw bedekte bergpiek van Trollveggen ontdekken.

Boek uw huurauto nu