Zoek voor autoverhuur in Belfast

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Belfast

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Belfast via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Belfast is een stad vol geschiedenis en een geweldige bestemming voor een citybreak of een langer verblijf. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Belfast en bij populaire bestemmingen en luchthavens verspreid over geheel Noord-Ierland en het Verenigd Koninkrijk, zodat u de vrijheid heeft om de regio in uw eigen tempo te verkennen. Autohuur in Belfast is de ideale manier om het meeste dat deze schitterende stad en de omringende streek te bieden hebben te zien.

Autohuur in Belfast

Low-cost autohuur in Belfast

Van de fascinerende architectuur van St Anne’s Cathedral met zijn geweldige mozaïeken tot het bedrijvige winkelcentrum in Donegal Place, Belfast is een stad vol karakter en energie. U kunt genieten van de gebouwen van de City Hall, het Albert Memorial, Clifton House of zelfs van sommige monumentale oude banken – het interieur van de Ulster Bank (1860) lijkt wel een Venetiaans paleis. Nadat Waterfront Hall, een indrukwekkende concerthal, werd geopend, komen hier regelmatig internationale sterren uit het muziekleven. Belfast is beroemd om zijn vele festivals en afwisselende muziek, van folk en traditionele Ierse muziek tot jazz, blues, rock en country & western. Als u houdt van wat kalmere culturele activiteiten dan kunt u een dag de uitmuntende musea in de stad bezoeken. Het Ulster Museum en de Ormeau Baths Gallery zijn twee fascinerende plaatsen die werken van kunstenaars uit geheel Europa tentoonstellen.

Belfast per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als u tijd heeft dan kunt u met het huren van een auto in Belfast meer van de omringende omgeving verkennen. Noord-Ierland is een klein land vol natuurlijke en culturele attracties. Van een tocht langs de kust naar de Giant’s Causeway tot een bezoek aan Carrickfergus Castle, er is genoeg te ontdekken.

Boek uw huurauto nu