Zoek voor autoverhuur in Noord-Ierland

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Noord-Ierland

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur in Noord-Ierland

Huur een auto in Noord-Ierland bij easyCar – de low cost online autoverhuurspecialist. U vindt onze autohuurlokaties op luchthavens en in steden door geheel Noord-Ierland. Van de indrukwekkende natuur tot de rijke cultuur, Noord-Ierland is een geweldige vakantiebestemming. Het huren van een auto biedt u de gelegenheid om dit land op uw eigen tempo te ontdekken en volop van de Ierse gastvrijheid te genieten.

Low-cost autohuur in Noord-Ierland

Van het opmerkelijke natuurlijke wonder de Giant’s Causeway tot het majestueuze Carrickfergus Castle, Noord-Ierland heeft genoeg te bieden om enthousiast over te raken. U kunt langs het oudst bekende huis in Ierland – in Mountsandel bij Coleraine – lopen, waar de huizen 9000 jaar geleden werden gebouwd, of iets moderners gaan zien in de indrukwekkende Odyssey Arena in Belfast. Voor liefhebbers van het buitenleven is er veel te doen, zoals wandelen, fietsen, vissen of zelfs scubadiven op plaatsen waar u plotseling een kongeraal tegen kunt komen! Golfers kunnen genieten van de vele golfbanen van wereldklasse, maar u kunt ook een cruise maken over de verkwikkende heldere wateren van de Atlantische Oceaan.

Noord-Ierland: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huiren van een auto in Noord-Ierland geeft u de vrijheid om dit schitterende land in uw eigen tempo te verkennen. Of u nu een tocht langs de kust wilt maken of langs de plaatselijke dorpjes wilt rijden, het is gemakkelijker met uw eigen transport. easyCar biedt geweldig goedkope autohuur verspreid over geheel Noord-Ierland.

Boek uw huurauto nu