Zoek voor autoverhuur in Windhoek

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Windhoek

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Windhoek

Huur een auto in Windhoek via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De kleine hoofdstad van Namibië ligt hoog in het bergachtige centrale gebied en heeft een duidelijke Duitse invloed. Windhoek is een unieke en plezierige plaats om een paar dagen door te brengen, en biedt gemakkelijke toegang tot de rest van de vele natuurlijke attracties van Namibië. easyCar biedt autohuurfaciliteiten bij stads- en luchthavenlocaties in Windhoek. Autohuur in Windhoek is een handige en goedkope manier om deze fascinerende stad te verkennen en om vervolgens door te gaan naar het omringende platteland van Namibië.

Goedkope autohuur in Windhoek

Windhoek is het commerciële en administratieve centrum van Namibië en is een kleine moderne Afrikaanse stad met een verfrissende en levendige atmosfeer. De stad ligt 1660m boven de zeespiegel en krijgt zijn aandeel van scherpe wind en regen uit de bergen, maar dit geeft Windhoek ook zijn mooie welig groene aanzien. Namibië is een land vol natuurlijke wonderen. Van het uitgestrekte woestijngebied van de Kalahari tot de ontzagwekkende panorama's van de Fish River Canyon, de geografische bijzonderheden zijn adembenemend en gevarieerd. Het land heeft tevens een van de mooiste gebieden op het continent waar Afrikaans wild gezien kan worden. Het Etosha National Park is een geweldige plaats om groot wild zoals olifanten, luipaarden, leeuwen en jachtluipaarden te zien.

Windhoek per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Windhoek en maak een tocht naar de Atlantische kustlijn van Namibië. Hier kunt u de Afrikaanse pinguïns en zeeleeuwen op de rotsachtige kust zien en de opmerkelijke kleine stad Luderitz bezoeken. Deze koloniale nederzetting is vol typisch Duitse voorzieningen zoals delicatessenwinkels en koffiebars – het is een van de meest bizarre locaties in Afrika.

Boek uw huurauto nu