Zoek voor autoverhuur in Namibië

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Namibië

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Namibië

Autohuur in Namibië is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Namibië is een van meest afwisselende landen op het continent met een mengsel van Afrikaanse landschappen en dynamische moderne steden. Van het ongelooflijke wildpark Etosha National Park tot de lommerrijke kosmopolitische hoofdstad Windhoek, Namibië bezit een geweldige reeks attracties. easyCar levert autohuurfaciliteiten bij luchthavens en stadslocaties in Namibië met inbegrip van Windhoek. Autohuur in Namibië is een geweldig goedkope manier om dit bijzondere land in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Namibië

Namibië is een ontzagwekkend land met een uitgebreid woestijngebied, enorme ravijnen, welige door bergen omgeven weiden en schitterende grasvlakten. Het land strekt van de Kalahari woestijn tot aan de ruige Atlantische kustlijn, en er zijn zoveel verschillende natuurlijke wonderen te zien en te ervaren, dat veel mensen die maar voor een weekje komen vaak een maandlang blijven. Windhoek, de kleine hoofdstad, is een plezierige Afrikaanse stad dat 1660m boven de zeespiegel ligt. Hiervandaan kunt u het land wat intensiever gaan verkennen. Het Etosha National Park is een van de beste plaatsen in Afrika om een grote verscheidenheid aan groot wild te zien, zoals luipaarden, leeuwen, olifanten, buffels en jachtluipaarden.

Autohuur in Namibië: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Een van de unieke en adembenemende natuurlijke wonderen van Namibië is de ongelooflijke Fish River Canyon. Dit bestaat uit een enorme serie bergravijnen met een schitterend uitzicht over de omringende omgeving en is 160km lang en 27km breed. Een andere fascinerende attractie is de bizar kleine Duitse koloniale stad Luderitz. Luderitz ligt aan de rotsachtige Atlantische kustlijn (vol Afrikaanse pinguïns en zeeleeuwen) en is vol typisch Duitse voorzieningen zoals delicatessenwinkels en koffiebars. Het is waarschijnlijk en van de meest opmerkelijke locaties in Afrika!

Boek uw huurauto nu