Zoek voor autoverhuur in Tanger

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Tanger

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Tangier

Huur een auto in Tangier via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze drukke, bedrijvige stad in de noordelijke punt van Marokko is de belangrijkste plek van aankomst voor bezoekers die per boot uit Europa arriveren. In de jaren zestig en zeventig was Tangier een mekka voor hippies, maar nu is het meer vergane glorie, alhoewel er schitterende attracties voor de bezoeker zijn. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Tangier en locaties verspreid over geheel Marokko. Autohuur in Tangier is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad te bezoeken en om de nabijgelegen attracties te bereiken.

Low-cost autohuur in Tangier

Tangier ligt precies in de punt van Noord-Marokko, en op een heldere dag kun je de heuvels in het zuiden van Spanje zien. Langs de kustlijn zijn luxe en goedkope hotels te vinden, en er is een mooi maar soms lawaaiig strand. De plaatselijke bevolking van Tangier is beroemd om zijn vriendelijkheid en gastvrijheid, maar de stad herbergt wel een aantal van de meest aandringende verkopers ter wereld! Zolang u maar kordaat optreedt en beleefd blijft, zult u in staat zijn om de vele gidsen die proberen u in de tapijtwinkels te lokken om een percentage van uw aankopen te verdienen, op een afstand te houden. De Kasbah van Tangier is een fascinerende plaats om rond te lopen, maar de meeste vreemdelingen zullen op een gegeven moment in de medina verdwalen! Daarom is het zeker de moeite waard om een plaatselijke gids te huren. Uw hotel kan hiervoor zorgen. De medina loopt uiteindelijk uit in de Petit Succo, het centrum van een groot deel van de handel en recreatie in de Oude Stad van Tangier.

Tangier per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Ten westen van Tangier liggen op korte afstand een aantal mooie stranden aan de Atlantische Oceaan. Als u wat langer blijft dan kunt een er een paar dagen voor uittrekken om het adembenemende bergstadje Chefchaoen te bezoeken of zelfs doorgaan naar Casablanca en Rabat.

Boek uw huurauto nu