Zoek voor autoverhuur in Marokko

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Marokko

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Marokko

Autohuur in Marokko is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Marokko is een land vol nauwe kronkelige medinas, bedrijvige markten, Saharaanse zandduinen, bergdorpjes, spectaculaire moskeeën en eindeloze andere attracties. Van de Europees aandoende haven van Tangier tot de chaotische charmes van Marrakech, Marokko is een van 's werelds wonderbaarlijkste landen. easyCar levert autohuurfaciliteiten verspreid over geheel Marokko en bij luchthavens en stadslocaties in Marrakech, Casablanca en Tangier. Autohuur in Marokko geeft u de mogelijkheid om dit geweldige land in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Marokko

Als je aan Marokko denkt dan zie je beelden van traditionele charme en markten vol specerijen, maar alleen de meest buitensporige ideeën zitten ernaast. Marokko is een buitengewoon levendig land waar Berbers door de kasbahs lopen en slangenbezweerders de stadpleinen sieren. Soms zijn de steden bijna overstelpend druk, maar de Marokkanen staan bekend als een open en vriendelijk volk, alhoewel de verkopers soms erg opdringerig kunnen zijn! Zolang u maar kordaat optreedt en beleeft blijft, kunt u de eindeloze stroom tapijtverkopers op een afstand houden. Dat betekent echter niet dat u geen tapijt moet kopen, want dit zou, tezamen met het ultrazachte leer, een fantastisch souvenir zijn om mee naar huis te nemen. Als u de medinas van Fes, Tangier en Marrakech wilt verkennen, dan kunt u het beste een gids huren die u mee kan nemen door het verwarrende netwerk van kronkelige witgekalkte straatjes.

Marokko per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto in Marokko is een 'must' als u door dit uitgebreide, langgerekte land wilt reizen. U kunt een tocht van Tangier via Casablancam naar Marrakech maken als u een week of twee de tijd heeft. U kunt zelfs naar de minder bezochte hoofdstad Rabat gaan of naar het zuiden, waar u met een gids door de Sahara-woestijn op excursie kunt gaan.

Boek uw huurauto nu