Zoek voor autoverhuur in Oujda

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Oujda

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Goedkope autoverhuur in Oujda en op Oujda Airport

Uw bezoek aan Oujda is niet voltooid als u geen gebruik heeft gemaakt van onze geweldige autohuurservice. Oujda is de meest oostelijke stad van Marokko en de hoofdstad van de regio Oriental. Deze vriendelijke stad is zeker niet een van de belangrijkste toeristische hotspots, maar om deze reden zult u de kans krijgen het werkelijke Marokko te ervaren, zonder de grote hordes toeristen en het constante lastigvallen dat je in veel gebieden waar westerse toeristen komen vindt. Maak gebruik van onze goedkope huurauto’s zodat u deze levendige stad kunt verkennen.

Maak uw verblijf volledig met een van onze huurauto's

Oujda bezit een onmiskenbare uitstraling en staat bekend om zijn vriendelijkheid, muziek en bruisende nachtleven, en medina. De stad met een modern winkelcentrum heeft de allure van een grote stad, en de medina is omgeven door een schitterend park. Als je 's avonds door de straten loopt zie je op bijna elke straathoek van deze schone en levendige stad muzikanten en veel gelegenheden om te eten en te relaxen.

Er zijn schitterende oude souks (markten) waar je van alles kunt kopen, zorg er echter wel voor dat je afdingt want niemand betaald de volle prijs! Als je de authentieke cultuur en traditionele waarden van Marokko wilt meemaken, dan moet je een bezoek aan Hammam (openbaar badhuis) brengen. Gebruik een van onze huurauto's om er op uit te gaan en van een wandeling in de omgeving te genieten, en heilige steden die in de prachtige bergen die rond Oujda liggen te bezoeken.

Goedkope autohuur op Angads Airport, Oujda

Zodra u aankomt kunt u uw huurauto van de luchthaven ophalen. Er zijn diverse budget luchtvaartmaatschappijen die op Oujda vliegen zoals Aigle Azur, Air Mediterranee, Atlas Blue, Jet4you, Jetairfly, Royal Air Maroc en Transavia.com. Als u vanuit het Verenigd Koninkrijk vliegt, dan zult u een indirecte vlucht moeten nemen.

Boek uw huurauto nu