Zoek voor autoverhuur in Marrakech

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Marrakech

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Marrakech

Autohuur in Marrakech via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Marrakech is het echte Marokko. Zijn verwarrende netwerk van souks, pleinen, nauwe kronkelige straatjes en penetrante specerijenmarkten maken Marrakech een genot voor de zintuigen. easyCar biedt autohuurfaciliteiten bij luchthavens en stadslocaties in Marrakech en bij populaire toeristenbestemmingen verspreid over Marokko. Autohuur in Marrakech is een goedkope en gemakkelijke manier om de stad en de omringende regio te verkennen.

Low-cost autohuur in Marrakech

Het hectische, bedrijvige middelpunt van Marrakech is de Place el-Fina in het hartje van de Oude Stad. Hier vindt u het typische Marokkaanse leven. Langs de randen van het plein staan slangenbezweerders, eetkraampjes, acrobaten, goochelaars, genezers, specerijenhandelaars en tapijtverkopers. Tegen zonsondergang komt er werkelijk leven in de brouwerij, zorg dus dat uw camera klaar staat en dat u wat kleingeld op zak heeft om een verfrissende kop muntthee te kopen. Maak een tocht door de geweldige medina van de oude stad en huur een gids, want anders bent u zo de weg kwijt in dit netwerk van kronkelende nauwe straatjes. Hoog uitstekend boven het labyrint van steegjes en markten is de indrukwekkende Koutoubia moskee, wat tevens een handig aanknopingspunt is in geval u de weg kwijtraakt.

Marrakech per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Alhoewel rijden in Marrakech soms een huiveringwekkende ervaring kan zijn, valt het mee zodra u buiten het centrum komt. Het hebben van een eigen auto maakt het dus gemakkelijker voor u om de attracties in de buurt van de stad te bezoeken. Als u een paar weken de tijd heeft kunt u meer van Marokko gaan zien. U kunt de steden Casablanca, Fes, Tangier en Rabat bezoeken en zelfs naar de rand van de Sahara-woestijn rijden, waar u met een gids een geweldige tocht langs de oneindige zandduinen kunt maken.

Boek uw huurauto nu