Zoek voor autoverhuur in Fez

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Fez

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Zoek naar een huurauto in Fes

Geniet van uw bezoek aan Fes met één van onze goedkope huurauto's. Fes, één van Marokko’s vier koningssteden, is het culturele en religieuze centrum van Marokko. Deze betoverende stad is één van de grootste en oudste middeleeuwse steden ter wereld en hoewel bijna ongewijzigd nog steeds springlevend. Cultuur, geschiedenis, religie en kunst zijn overal te vinden en één van onze huurauto's zal u helpen om van dit alles te genieten.

Ontdek Fes in één van onze goedkope huurauto’s

Een bezoek aan Fes is alsof u een reis terug in de tijd neemt. De stad is verdeeld in drie delen: Fes-Jdid (Nieuw Fes), Ville Nouvelle (de Franse gecreëerde nieuwste sectie) en Fes el Bali (de oude ommuurde stad). De gehele medina in de oude stad werd uitgeroepen tot een World Heritage site in 1981 en de sfeer is gewoon prachtig wanneer u door de vele steegjes wandelt langs paleizen, moskeeën, ezels die goederen vervoeren, oude souks (markten), leer, zilver, Berberen tapijten, aardewerk en vele andere koopwaar en ambachtsmannen aan het werk op hun kraampjes.

Breng een bezoek aan de universiteit van Al-karaouine, opgericht in 859 AD, en is de oudste operationele universiteit ter wereld. De Kairaouine moskee is meer dan duizend jaar oud en één van de grootste en oudste van Afrika (let op dat alléén moslims in de moskee mogen komen). Bezoek ook de leerlooierswijk waar u vanaf een platform naar beneden kunt kijken om te zien hoe het proces wordt gedaan.

Met behulp van uw huurauto rijdt u naar de Merenid graven op een heuvel en geniet van één van de mooiste uitzichten over de stad. Rij naar de keizerlijke stad Meknes of de archeologische site Volubilis, die beide op ongeveer een uur rijden zijn.

Fes-Saiss Airport goedkope autoverhuur

We voorzienen autoverhuur in Fes en op Fes-Saiss Airport zodat u uw huurauto kunt ophalen zodra u arriveert. Waarom zou u niet onze goedkope autoverhuur combineren met één van de budgetvluchten naar Fes zoals Ryanair; Corsairfly, Jet4You, Royal Air Maroc, Atlas Blue, Ryanair of Transavia?

De hoofdstad is ongeveer drie uur rijden vanaf Fes en u zou beide steden kunnen ontdekken en uw huurauto achterlaten in ons easyCar depot in Rabat voordat u naar huis vliegt.

Verken Fes met een van onze goedkope huurauto's 

Een bezoek aan Fes is net als terug gaan in de tijd.  De stad is in drie delen verdeeld, Fes-Jdid (het nieuwe Fes), Ville Nouvelle (de nieuwste sectie door de Fransen gecreëerd) en Fes el Bali (de oude ommuurde stad).  In 1981 werd de gehele medina in de oude stad uitgeroepen tot een World Heritage monument, en de atmosfeer is gewoon adembenemend als je door de vele straatjes loopt langs vroegere paleizen, moskeeën, ezels die goederen transporteren, oude souks (markten) die voedsel, leer, zilver, Berbertapijten, aardewerk en veel andere handel verkopen, en ambachtslieden die bij hun stalletjes werken.

Breng een bezoek aan de Universiteit van Al-karaouine die in 859 n.Chr werd opgericht en de oudste werkende universiteit ter wereld is; de Kairaouine moskee die meer dan 1000 jaar oud en een van de oudste en grootste in Afrika is (denk erom: niet-moslims zijn niet toegestaan in de moskee), en het looierskwartier waar u vanaf een platform kunt zien hoe het proces werkt.

U kunt met uw huurauto naar de Merenid graftomben rijden die zich op de helling van een heuvel bevinden en van het schitterende uitzicht over de stad genieten, naar de andere keizerstad Meknes rijden of de archeologische locatie Volubilis bezoeken. Beide zijn ongeveer een uur rijden verwijderd.

Goedkope autohuur op Fes-Saiss Airport

Wij bieden autohuur in zowel Fes als op Fes-Saiss Airport. U kunt uw huurauto dus zodra u aankomt ophalen.  Combineer onze goedkope autohuur met een van de budget vluchten naar Fes met vliegmaatschappijen zoals ba.com; ryanair; Corsairfly, Jet4You, Royal Air Maroc, Atlas Blue, Ryanair en transavia.com.

De hoofdstad Rabat is ongeveer drie uur rijden verwijderd. U kunt dus beide steden bezoeken en uw huurauto op ons easyCar depot in Rabat achterlaten voordat u naar huis vliegt.

Boek uw huurauto nu