Zoek voor autoverhuur in Casablanca

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Casablanca

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Casablanca met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. Casablanca, een van de meest moderne en commerciële steden in Marokko, is totaal niet te vergelijken met het duistere gat dat Bergman en Bogart beroemd hebben gemaakt, noch komt Marokko’s grootste stad, met haar grote glazen kantoorgebouwen en ontwerperboetieks, overeen met de klassieke beelden van de Moorse cultuur. easyCar biedt autoverhuur op luchthavens en in stadscentra in Casablanca en heel Marokko. Autoverhuur Casablanca is een goedkope en gemakkelijke manier om op ontdekkingstocht te gaan in de stad en het omliggende Marokkaanse landschap.

Autoverhuur Casablanca

Voordelige autohuur in Casablanca

Casablanca, de grote voortvarende metropolis van Marokko is niettemin een aantrekkelijke bestemming voor reizigers en biedt een onderbreking van de atmosfeer van de oude wereld die in Fès en Marrakech zo duidelijk is. Casablanca heeft trendy winkels en ontwerperboetieks, en hippe clubs voor vermaak in de avond. Maar toch is ook hier de essentie van Marokko niet ver te zoeken. De stad heeft een interessante oude medina en prachtige Moorse architectuur. De Hassan II Moskee is een van de grootste in de wereld, terwijl het indrukwekkende oude fort Boj sidi Mohammed Ben Abdallah in de 18e eeuw werd gebouwd om de aanvallen van de Portugezen het hoofd te bieden.

Casablanca met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

De brede boulevards en het goed ontworpen stadscentrum maken het heerlijk gemakkelijk om door Casablanca te rijden na de kronkelige chaos van Marrakech! Een huurauto maakt het u makkelijker om de stad in uw eigen tempo te ontdekken en wat verder het omliggende platteland op te gaan. Marokko is groot, maar met een extra week of twee kunt u gemakkelijk Fes, Tangier, Rabat, Marrakech of zelfs de rand van de Sahara bereiken.

Boek uw huurauto nu