Zoek voor autoverhuur in Skopje

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Skopje

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Skopje

Huur een auto in Skopje via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Skopje, de hoofdstad van Macedonië en gelegen aan de rivier de Vardar, is de geboorteplaats van Moeder Theresa.

Low-cost autohuur in Skopje

Skopje, dat werd gesticht in de 2e eeuw voor Christus, is een intrigerend mengsel van oude en nieuwe steden. Een 15e eeuwse stenen brug over de rivier de Vardar verbindt de oude en nieuwe steden, zodat u beiden gemakkelijk kunt verkennen.De nieuwe stad is een bloeiende moderne stad met ongeveer 650.000 inwoners. Dit is het politieke centrum van Macedonië en een handelscentrum voor de omringende regio. De oude stad heeft zijn oorspronkelijke architectuur weten te bewaren en biedt een weelde aan interessante bezienswaardigheden waaronder het Fort van Kale, de Daud Pasa baden (nu een kunstgalerij) en de Mustafa Pasha-moskee.

Skopje per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

In 1963 werd Skopje getroffen door een enorme aardbeving. Gelukkig heeft het meeste van de oude architectuur het overleefd. Onder de bezienswaardigheden bevinden zich de orthodoxe kerken van Sint Dimitrij en Sint Clement, voorbeelden van de meer hedendaagse architectuur van Skopje, en zeker een bezoek waard. Het vooruit on line boeken van uw auto bij easyCar zal u in staat stellen om het meeste te halen uit uw verblijf in Skopje en geeft u de kans om de groene en pittoreske omgeving van Macedonië te verkennen.

Boek uw huurauto nu