Zoek voor autoverhuur in Macedonie

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Macedonie

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Macedonie

Autohuur in Macedonie via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Macedonie is een geheel door land omgeven staat op het Balkanschiereiland in zuidwest Europa; met Serbie in het noorden, Albanie in het westen, Griekenland in het zuiden en Bulgarije in het oosten.

Low-cost autohuur in Macedonie

De hoofdstad van Macedonië, Skopje, ligt aan de bovenste bedding van de Vardar rivier en is een fascinerend mengsel van oude en nieuwe steden. Skopje heeft een weelde aan interessante bezienswaardigheden waaronder Fort Kale, het Turkse badhuis Daud Pasha (nu een kunstgalerij) en de Mustafa Pasha moskee. Matka is een kleine gemeenschap even buiten Skopje. Het mag dan wel een paar minuten van de hoofdstad verwijderd zijn, maar het is er vol flora en vlinders. Matka is een plaats voor rust en recreatie, met geweldige mogelijkheden voor diverse soorten activiteiten zoals vissen, jagen, kajakken, zwemmen en klimmen. Het Ohrid meer is snel bezig een populaire bestemming voor reizigers te worden. Het is op zich een gebied van natuurlijke schoonheid, maar is populair geworden vanwege een drie maanden lange serie muziekfestivals, variërend van klassieke muziek tot jazz.

Macedonie per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Breng een bezoek aan de Zwarte Steen in de buurt van Veles, waarvan wordt gezegd dat hij geneeskracht bezit. Het is traditie om een zwart-wit lint aan een van de bomen in de omgeving te binden om zo vruchtbaarheid en rijkdom aan te trekken. Als u volgens de legende onder het water dat over de grot valt kunt lopen zonder nat te worden, dan bent u een eerlijk en goed mens.

Boek uw huurauto nu