Zoek voor autoverhuur in Boedapest

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Boedapest

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Boedapest via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De elegante en kosmopolitische hoofdstad van Hongarije is een plaats vol adembenemende architectuur en culturele geneugten en wel in zo'n mate dat Boedapest de bijnaam het "Parijs van Oost-Europa" heeft gekregen. easyCar levert autohuurfaciliteiten bij de luchthaven en stadslocaties in Boedapest en verspreid over geheel Hongarije. Autohuur in Boedapest is een geweldige manier om deze schitterende stad te verkennen en om vervolgens door te gaan naar het omringende platteland van Hongarije.

Autohuur in Boedapest

Goedkope autohuur in Boedapest

Boedapest, dat aan weerszijden van een bocht in de rivier de Donau ligt en vele groene parken bevat, heeft een verfrissende stadsatmosfeer. De rivier splitst de stad in twee aparte gebieden, Boeda en Pest. Pest is het commerciële gedeelte waar toeristen de meest belangrijke attracties kunnen vinden, terwijl Boeda voornamelijk woongebied is. De meeste bezoekers begeven zich echter eerst naar de adembenemende Burchtheuvel in Pest. Met zijn talrijke musea en galerijen, monumenten en fantastische oude middeleeuwse straatjes is dit een gebied vol karakter. U heeft hier tevens een fantastisch uitzicht over Boedapest en de kronkelende rivier de Donau daarbeneden (een ander geweldig uitzichtpunt is de schitterende Gellert heuvel). Twee gebouwen die u moet zien zijn het koninklijk paleis en het Magyar Allami Operahuis. De Allami heeft een van de meest complexe en schitterende interieurs in Europa en beide gebouwen tonen veel weelderigheid en spectaculaire pracht. Als u na zoveel sightseeing uw vermoeide benen tot rust wilt laten komen, breng dan een bezoek aan de schone, mooie Kiraly Baden om u te verfrissen – neem echter wel uw eigen rubber eendje mee!

Boedapest per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Met een huurauto in Boedapest kunt u uitgebreid de omringende omgeving verkennen, afgelegen attracties bereiken en het meeste uit uw vakantie halen. Maak een tocht door het schitterende landschap en stop in de vriendelijk dorpjes en barokke steden zoals het indrukwekkende Eger, wat een plezierige tocht van 128 km is vanaf Boedapest.

Boek uw huurauto nu