Zoek voor autoverhuur in Hongarije

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Hongarije

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Hongarije

Huur een auto in Hongarije via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Van de levendige en schitterende hoofdstad Boedapest tot relaxen in een natuurlijk mineraal bad, Hongarije is een land van sensuele geneugten en culturele verrassingen. Hongarije is een land dat ergens tussen zijn traditionele Oost-Europese erfenis en de moderne wereld van het westen ligt. Boedapest zelf heeft de bijnaam "Parijs van het Oosten" gekregen. easyCar biedt autohuurfaciliteiten bij locaties verspreid over geheel Hongarije met inbegrip van Boedapest en levert een goedkope en handige service. Autohuur in Hongarije is de beste manier om dit fascinerende land in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Hongarije

Hongarije is gezegend met een weelde aan zowel natuurlijke als culturele schatten. De rivier de Donau ligt dicht bij de stad en biedt sommige van de meest panoramische cruises van Europa. De welig groene oevers en het rijke vogelleven zijn werkelijk bijzonder. Het Balaton meer is een van de grootste meren op het vasteland van Europa met diverse hotels, bars en nachtclubs aan zijn oevers. De noordelijke oever is wat rustiger, met schilderachtige historische stadjes en prettige wandeltochten in de bergen. Boedapest is een adembenemende stad met een rijk cultureel leven en een aantal schitterende architectuur hoogtepunten. Je kunt gemakkelijk de weg vinden in Boedapest en er urenlang door lopen voordat je ergens stopt en jezelf verwent met een van de vele kruidenbaden.

Hongarije per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Met een huurauto in Hongarije kunt u uitgebreid de omringende omgeving verkennen, afgelegen attracties bereiken en het meest uit uw vakantie halen. Maak een tocht door het schitterende landschap en stop in de vriendelijk dorpjes en barokke steden zoals het indrukwekkende Eger, wat een plezierige tocht van 128 km is vanaf Boedapest.

Boek uw huurauto nu