Zoek voor autoverhuur in München

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in München

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in München

Huur een auto in München bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De hoofdstad van Beieren is een opwindende, vrolijke stad en is nadat u de schitterende omgeving heeft verkend, de ideale plaats om van het Duitse bier te genieten in een van de talrijke biertuinen. easyCar biedt goedkope en handige autohuurfaciliteiten in München en bij luchthavens en stadslocaties in geheel Duitsland. Het huren van een auto in München is de beste manier om ten volle van uw bezoek aan deze schitterende stad te genieten, en geeft u de vrijheid om door het prachtige plaatselijke landschap te rijden.

Low-cost autohuur in München

Van de opwinding van het kijken naar voetballend Bayern München tot de rust van het wandelen in de nabijgelegen Alpen, München is een droom voor vakantiegangers. Pittoresk, levendig en vol culturele hoogtepunten, de diversiteit van München en zijn opgewekte atmosfeer maken dat bezoekers elk jaar weer terugkeren. Maak een wandeling door de Englischer Garten met op de achtergrond de schitterende met sneeuw bedekte bergen. Mis het fantastische Schloss Nymphenburg niet, een overdadig rococo paleis vol wandtapijten, galerijen en een werkende porseleinfabriek. Een van de beroemdste jaarlijkse festivals in München is het Oktoberfest, waar tezamen met bezoekers van over de hele wereld met bier en muziek veel plezier wordt gemaakt. Kijk eens of u in een teug uw glas leeg kunt drinken!

München per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het omringende landschap van München is betoverend en het huren van een goedkope auto is de beste manier om dit schitterende gebied te verkennen. Zie het verheven natuurschoon van de Alpen en bezoek de luxe vakantieoorden en bergdorpjes. Deze aantrekkelijke kwaliteiten van München maken dat de meeste Duitsers in deze stad zouden willen wonen.

Boek uw huurauto nu