Zoek voor autoverhuur in Duitsland

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Duitsland

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur Duitsland

Huur een auto in Duitsland via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Onze geweldige service is in geheel Duitsland beschikbaar, en u kunt een auto huren bij alle grote Duitse luchthavens en andere stads- en toeristenbestemmingen met inbegrip van Frankfurt, Berlijn, München, Stuttgart en Bonn.

Low-cost autohuur in Duitsland

Duitsland heeft een rijke traditie en is gezegend met een adembenemend landschap. Sommige van de mooiste historische steden in Europa bieden bezoekers de kans om de Duitse cultuur en cuisine te proeven, terwijl het ondoorgrondelijke Zwarte Woud en de Beierse Alpen ideaal zijn voor liefhebbers van het buitenleven. De Duitse hoofdstad Berlijn is zeer geschikt voor een city break. De stad is levendig en artistiek en organiseert jaarlijks in juni de Loveparade, een van de grootste straatfeesten ter wereld. Na de val van de Berlijnse muur in 1990 is de stad een van de populairste bestemmingen in Europa geworden. Voor de liefhebbers van cultuur heeft Berlijn drie operahuizen, acht symfonieorkesten, talloze galerijen en musea en de adembenemende Brandenburger Tor.

Duitsland per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Duitsland en u kunt de bezienswaardigheden voor een koopje bezoeken. Duitse steden zijn omgeven door een schitterend landschap met hier en daar uitmuntende skioorden en heldere alpenmeertjes. Rijd de Allgauer bergen in en verken het mystieke Zwarte Woud, Beierse Woud en Thuringerwoud of de majestueuze rivieren de Rijn en de Donau. Liefhebbers van Duits bier mogen het beroemde Oktoberfest in München niet missen. De fascinerende Bauhausarchitectuur, geweldige musea, een stevige cuisine en de rijke cultuur van Dresden, Hamburg en Frankfurt zijn zeker een bezoek waard. Huur een auto in Duitsland en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Boek uw huurauto nu