Zoek voor autoverhuur in Frankfurt Hahn Airport

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Frankfurt Hahn Airport

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Zoek naar huurauto’s op Frankfurt Hahn Airport

Frankfurt Hahn Airport is een ideaal uitgangspunt voor een vakantie in de prachtige regio Rheinland-Pfalz in Duitsland. Er zijn negen vakantiegebieden te bezoeken in de deelstaat Rijnland-Pfalz, elk met hun eigen unieke attracties. U kunt bijkomen in één van de vele gezondheids- en spa badplaatsen in het Ahrdal; genieten van de sprookjesachtige magie van de romantische Rijn, waar u in sommige delen meer kastelen, kasteelruïnes, burchten en paleizen kunt vinden dan waar dan ook ter wereld; of volg één van de vele wijnroutes in de Mosel-Saar en stop voor proeverijen bij de lokale wijngaarden. Indien u liever uw wijn doorslikt na het “proeven” zorg er dan voor dat u regelt wie de aangewezen bestuurder is voordat u op weg gaat – we willen niet dat u strandt bij een wijngaard in de middle of nowhere!

Ontdek één van de best bewaarde geheimen van Duitsland in uw goedkope huurauto

Door te regelen dat u uw goedkope huurauto direct vanaf het vliegveld kunt ophalen creëert u de vrijheid om alle negen regio's van de Rijnland-Pfalz te bezoeken indien u dat wenst! U kunt uw reisambities vervullen door in uw huurauto te springen en te vertrekken op een spontane reis en te stoppen wanneer u dat wenst. Misschien wilt u een paar fietsen huren op uw reizen aangezien dit gebied bekend staat als een paradijs voor fietsers met een rijkdom aan fietsroutes om te ontdekken. Trier, de oudste stad van Duitsland, is zeker een bezoek waard en zal u het gevoel geven alsof u een reis terug naar de Romeinse tijd heeft genomen.

Goedkoopste huurauto’s vanaf Frankfurt Airport?

Frankfurt Hahn Airport is ook de perfecte basis voor een vakantie naar vele andere steden in Europa. Met behulp van uw goedkope huurauto kunt u Luxemburg bereiken in minder dan twee uur en Frankfurt en de kosmopolitische stad Mainz in iets meer dan een uur.

Boek uw huurauto nu