Zoek voor autoverhuur in Frankfurt

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Frankfurt

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Frankfurt bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze bedrijvige Duitse stad met een modern gezicht en een historisch hart is perfect voor een city break of om even in uit te stappen op weg naar het omringende platteland. easyCar biedt goedkope en handige autohuurfaciliteiten in Frankfurt en bij luchthavens en stadslocaties in geheel Duitsland. Autohuur in Frankfurt is ideaal voor flexibiliteit tijdens uw vakantie of zakenreis, zodat u alles kunt bezoeken wanneer u dat wilt.

Autohuur in Frankfurt

Low-cost autohuur in Frankfurt

De stad heeft een zeer moderne, commerciële skyline met trendy kantoorblokken en gebouwen. In het centrum van Frankfurt echter liggen op korte afstand van elkaar het historische Römer stadhuis, de Pauluskerk, de Frankfurt kathedraal en het Goethe-huis. Het bezichtigen van deze belangrijke architectonische en culturele bezienswaardigheden is een geweldige manier om een gevoel van de geschiedenis van Frankfurt te krijgen. Ook kunt u onderweg een cafeetje binnenstappen en de plaatselijke "Ebbelwein" of appelwijn proeven.Veel bezoekers komen voor zaken naar Frankfurt, maar het culturele en toeristenleven van de stad bloeit. Elke zomer wonen meer dan drie miljoen mensen het fantastische Museumsuferfest bij. Dit is een van de beste culturele evenementen van Europa en biedt een kleurrijke collectie muziek, kunst en kunstnijverheid, koorzang, variétéshows en een innovatieve en interactieve selectie museumexposities.

Frankfurt per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto zodat u deze prachtige stad in uw eigen tempo kunt verkennen. Voor liefhebbers van kunst is er ook meer dan genoeg keus. Het beroemde Städel kunstinstituut dat een van de meest significante kunstcollecties huisvest, het museum voor Toegepaste Kunst en het Duitse Architectuurmuseum zijn allemaal gevuld met voorwerpen van wereldklasse.

Boek uw huurauto nu