Zoek voor autoverhuur in Dusseldorf

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Dusseldorf

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Düsseldorf via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar heeft autohuurfaciliteiten in Dusseldorf en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Duitsland met inbegrip van Berlijn, München en Frankfurt.

Autohuur in Düsseldorf - Autoverhuur in Düsseldorf

Low-cost autohuur in Düsseldorf - Low-cost autoverhuur in Düsseldorf

Düsseldorf is een elegante moderne stad aan de oevers van de Rijn in Duitsland. Het best winkelen in de stad doet u in de Königsallee, de belangrijkste winkelstraat in Düsseldorf. De oude stad met zijn 260 gezellige bars en tavernes is een perfect achtergrond om even lekker uit te rusten, het is er zo gezellig zelfs dat u er misschien wel nooit meer weg wilt.

Düsseldorf per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Haal het meeste uit uw trip met een low-cost huurauto van easyCar. Trek er een dagje voor uit om de vele oude kastelen en kerken in de omgeving te bezoeken of ga naar het museum Insel Hombroich, een fascinerend mengsel van natuur en kunst. Terwijl u een autohuur heeft kunt u er beter goed gebruik van maken en Düsseldorf is de perfecte plaats hiervoor. In Duisburg, 15 minuten van Düsseldorf verwijderd, ligt 's werelds oudste haven en in Bottrop kunt u Warner Bros Movieworld bezoeken. Het Renaissance Paleis in Mönchengladbach en het Duitse Textielmuseum in Krenfeld zijn ook gemakkelijk bereikbaar met een huurauto van easyCar.

Boek uw huurauto nu