Zoek voor autoverhuur in Keulen

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Keulen

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Keulen via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar heeft autohuurfaciliteiten in Keulen en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Duitsland met inbegrip van Berlijn, München en Frankfurt.

Autohuur in Keulen - Autoverhuur in Keulen

Low-cost autohuur in Keulen - Low-cost autoverhuur in Keulen

Keulen, de oudste stad van Duitsland, is vol culturele en historische schatten. De Dom van Keulen met zijn twee 157 meter hoge torens is waarschijnlijk het bekendste landmark. De Dom is tevens de grootste van Duitsland en het heeft 632 jaar geduurd voordat hij klaar was. Hij is dus zeker de moeite van een bezoek waard. De Dom van Keulen staat in sterk contrast met het Hansahochhaus, dat ten tijde van de constructie in 1920 de grootste wolkenkrabber in Europa was.

Keulen per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Keulen is tevens een ideale basis waar vanuit de rest van het Rijngebied in een betaalbare huurauto van easyCar kan worden verkend. Ga eens naar het Siebengebirge met de prachtigste uitzichten die je in Duitsland kunt vinden. De zeven bergen die elk een schitterend uitzicht over het Rijndal bieden, zijn perfect voor iedereen die er helemaal tussenuit wil trekken en van weidse open ruimten geniet. Er zijn tevens veel wandel- en fietsroutes die kunnen worden gevolgd in de omgeving van Keulen. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar in een auto van easyCar.

Boek uw huurauto nu