Zoek voor autoverhuur in Berlijn

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Berlijn

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Berlijn bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Berlijn is in snel tempo een van de topbestemmingen voor moderne kunst en cultuur in Europa aan het worden.Met een dynamische, jeugdige atmosfeer en nachtleven en een weelde aan fascinerende culturele attracties, is Berlijn een schitterende plaats voor een city break. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Berlijn en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Duitsland. Autohuur in Berlijn geeft u de mogelijkheid om deze geweldige stad en zijn omgeving volledig op uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Berlijn

Low-cost autohuur in Berlijn

Berlijn heeft een bewogen recente geschiedenis, maar na de val van de muur in 1990 heeft Berlijn volledig zijn eigen energie en cultuur gevonden. De stad is in wijken verdeeld, waaronder het beroemde Charlottenburg dat vroeger het centrum van de stad was. U kunt nu designer boetiekjes en winkelarcades langs de Kurfürstendamm bezoeken, want Charlottenburg is een modedistrict geworden waar je de allerlaatste designerkleding kunt kopen.Berlijn bevat tientallen culturele hoogtepunten, van de geweldige Brandenburger Tor, het symbool van de hereniging van Duitsland dat vroeger in niemandsland achter de Berlijnse muur lag, tot het opulente Berlijnse Operahuis. Individualiteit en zelfexpressie zijn erg belangrijk in Berlijn, met zijn fascinerende moderne kunsttentoonstellingen en plaatselijke beeldhouwwerken.

Berlijn per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Berlijn komt in juni tot leven voor de chaotische, kleurrijke en blijmoedige Loveparade. Doe mee, dans met de plaatselijke bevolking en geniet van de malle hoeden en kostuums. In Berlijn kunnen restaurants van alle cuisines worden gevonden, sommige serveren eenvoudige plaatselijke specialiteiten zoals 'Boulette’, een soort gebraden gehaktbrood waarbij het best een ‘Berliner Weisse’ gedronken kan worden.

Boek uw huurauto nu