Zoek voor autoverhuur in Helsinki

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Helsinki

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Helsinki via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Budget reizen is nu gemakkelijker met budget vliegmaatschappijen en low-cost autohuur in Helsinki via easyCar.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Helsinki en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Finland.

Autohuur in Helsinki

Low-cost autohuur in Helsinki

Helsinki is de hoofdstad van Finland, een moderne Europese stad met een kosmopolitische levensstijl die harmonieert met de natuur. Helsinki is een contrasterende stad die voornamelijk door de seizoenen wordt beheerst. Tussen mei en eind september zijn de zomerdagen lang en baadt Helsinki elke dag 19 uur in daglicht. Tussen november en december verandert Helsinki in een met sneeuw bedekt winterwonderland.Neem in de zomer een picknick mee naar het oude fort op Suomenlinna, een adembenemend voorbeeld van oude architectuur. De Lutherse kathedraal Tuomiokirkko is ook een must om te zien. Deze schitterende witte kathedraal die het Plein van de Senaat domineert is het onofficiële symbool van Helsinki geworden.

Helsinki per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

In tegenstelling tot de Lutherse kathedraal moet een bezoek aan Helsinki de Temppeliaukion Kirkko omvatten, een kerkje dat letterlijk uit de rotsen gehouwen is. Het vooruit on line boeken van uw huurauto bij easyCar zal u in staat stellen om het meeste uit uw verblijf in Helsinki te halen. Al snel zult u door dit fascinerende gebied reizen en kunt u waar en wanneer u wilt onderweg stoppen.

Boek uw huurauto nu