Zoek voor autoverhuur in Finland

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Finland

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Finland

Huur een auto in Finland via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Als u er even tussenuit moet om uw batterijen weer op te laden, dan is Finland het land voor u. Als ervan houdt om te relaxen met wintersport, dan is Finland het land dat uw dromen waar kan maken. Autohuur in Finland maakt het voor u gemakkelijk om alle aspecten van dit charmante land te verkennen.

Low-cost autohuur in Finland

Tegen de zomer kunt relaxen en genieten van de lange dagen vol jazz, opera, dans en een keus aan internationale festivals. In de winter wordt Finland een Mekka voor liefhebbers van de wintersport. Zijn sprankelende meren en eindeloze bossen maken Finland een natuurlijk stressverlagend land, perfect om op wat voor manier ook te relaxen. U moet er echter wel rekening mee houden dat de zon rond het midden van de zomer in het noorden van Finland een aantal weken niet onder gaat, wat in het begin een beetje vreemd kan lijken. Het noorden van Finland beroemd zich ook op 200 waarnemingen van de Aurora Borealis (het Noorderlicht) per jaar (dit is minder in het zuiden, waar slechts 20 waarnemingen per jaar zijn), het is zeker de moeite van een bezoek waard.

Finland per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Maak eens een dagtocht naar een van de vele charmante houten stadjes aan de westkust. Zie de klassieke Finse architectuur en traditionele kunstnijverheid, en vergeet niet om tijd uit te trekken om van de heerlijke plaatselijke gastronomische gerechten te genieten. Als u een liefhebber van kunst en architectuur bent, dan moet u een bezoek brengen aan de Finse hoofdstad Helsinki.

Boek uw huurauto nu