Zoek voor autoverhuur in Kopenhagen

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Kopenhagen

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Kopenhagen met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. De sprankelende, aantrekkelijke en ontspannen Deense hoofdstad is een van de beste bestemmingen voor een citybreak in Europa. Met een overvloed aan attracties van galeries in oude kerken tot achtbanen in de buurt van het centrum van de stad, krijgt men in Kopenhagen het gevoel of het werd ontworpen voor toeristen.

easyCar biedt autohuur op luchthavens en in stadscentra in Kopenhagen en heel Denemarken. Autoverhuur Kopenhagen is een geweldige voordelige manier om de stad te ontdekken en uitstapjes te maken naar het Deense platteland.

Autoverhuur Kopenhagen

Goedkope autohuur in Kopenhagen

Kopenhagen is geliefd vanwege de liberale, ontspannen levensstijl en het is moeilijk te begrijpen hoe het ooit onderdeel heeft uitgemaakt van een Vikingstaat die dorpjes in heel Europa verwoestte. In feite, de meest bezochte attractie van het moderne Kopenhagen is de halfautonome commune Christiania, die werd opgericht in de zeventiger jaren toen honderden jonge idealisten een verlaten militair complex overnamen. Aan de andere kant van de stad biedt het Tivolipark een ander soort idylle met kermisattracties, muziekshows en een magische atmosfeer die perfect is voor een bezoek met het hele gezin. Het stadscentrum zelf is boordevol uitstekende winkelmogelijkheden, fantastische restaurants en talloze bars. Rosenborg Slot met de Koninklijke Juwelen en de prachtige sierlijke architectuur van Slotsholmen zijn beiden plezierige korte bezoekjes waard.Het Nationale Museum heeft een ongelooflijke collectie oude kunstwerken vanaf de Paleolithische periode en is goed voor een boeiend dagje uit. Vele toeristen gaan naar de Kleine Zeemeermin, maar wees gewaarschuwd: zelden was een nationaal symbool zo teleurstellend!

Kopenhagen met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Als een stad gebruikt Kopenhagen de fiets. In de zomer ziet men duizenden fietsen in de stad. Maar als u beperkte tijd hebt kan een huurauto u helpen de stad te verkennen en een deel van het omliggende Deense platteland te zien, zodat u de streek in uw eigen tempo kunt ontdekken.

Boek uw huurauto nu