Zoek voor autoverhuur in Denmark

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Denmark

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Denemarken

Huur een auto in Denemarken bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Het rustige en ontspannen Denemarken is het kleinste en meest zuidelijke land in Scandinavië. Een rustig platteland vol zacht glooiende heuvels en kleine plattelandsgemeenschappen in combinatie met de levendige kosmopolitische steden, maken Denemarken een uitnodigend land dat een genot om te verkennen is. easyCar biedt autohuurfaciliteiten op locaties verspreid over geheel Denemarken, inclusief luchthavens en stadsbestemmingen zoals Kopenhagen. Autohuur in Denemarken is een gemakkelijke en goedkope manier om dit vriendelijke land op uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Denemarken

Na het bloeddorstige verleden van de Vikingen die tientallen landen leegplunderden, is Denemarken nu een van de meest progressieve, liberale en ontspannen landen in Europa. De hoofdstad Kopenhagen is een bewijs van schoon, veilig en aantrekkelijk wonen, met een zeer laag criminaliteitsniveau en een eindeloze stroom fietsers. Dat betekent weliswaar niet dat de Denen niet weten hoe ze uit de ban moeten springen en plezier moeten maken! Er heerst een bloeiende barcultuur in Kopenhagen. Jonge Zweden gaan zelfs naar de andere kant van de brug die Malmo met de Deense hoofdstad verbindt om te profiteren van de minder strenge drankwetten. Denemarken huisvest tevens de ultieme familieattractie - Lego Land. Het uitgestrekte 10 hectare amusementspark is bijna geheel opgebouwd uit 42 miljoen legostenen. Neem de kinderen dus mee en laat ze genieten van de kleurrijke bouwwerken en kermisattracties.

Denemarken per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is genoeg te ontdekken in dit kleine maar levendige land, en het huren van een auto maakt het gemakkelijker om rond te reizen. U kunt een bezoek brengen aan het Egeskov Slot, een klassiek sprookjeskasteel in het midden van een meer. Het terrein eromheen is vol activiteiten en historische schatten, van een 200 jaar oud doolhof tot pauwen die vrij rondlopen en hun veren schudden.

Boek uw huurauto nu