Zoek voor autoverhuur in Praag

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Praag

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Praag

Huur een auto in Praag via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Het pittoreske Praag, een van de adembenemendste en oudste steden in Europa, is een enorm populaire bestemming geworden voor zowel de liefhebbers van cultuur als partygangers. Zijn keistenen straatjes, marktpleinen, vele middeleeuwse kerken en schitterende restaurants en bars maken Praag een fantastische plaats voor een citybreak. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Praag en bij luchthavens en toeristenbestemmingen verspreid over de Tsjechische Republiek. Autohuur in Praag is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad te bezoeken en om de nabijgelegen attracties te bereiken.

Goedkope autohuur in Praag

Praag heeft zijn oude karakter en architectuur behouden, deels omdat het in de Tweede Wereldoorlog ongeschonden aan bombardementen is ontsnapt. Praag ligt aan de oevers van de rivier de Vltava en staat bekend als de stad van de bruggen, met kleine schilderachtige bogen en grote drukke voetbruggen zoals de Karelsbrug verspreid over de stad. In 1992 werd het gehele historische centrum van Praag – 866 hectare – door de UNESCO erkent als World Heritage Site. De meeste belangrijke attracties van de stad bevinden zich in het centrum in vijf verschillende wijken, die met elkaar zijn verbonden door de schitterende Karelsbrug. Hrad?any is de kasteelwijk aan de voet van het enorme 1100-jaar oude Kasteel van Praag, dat majestueus over de stad torent en de nummer een toeristenattractie van Praag is. De andere wijken zijn Malá Strana, de 13e eeuwse 'Kleine wijk', Staré Mêsto, de gotische 'Oude stad' aan de oostelijke oever van de Vltava en Nové Mêsto of 'Nieuwe stad' (alhoewel het in feite 700 jaar oud is!), zuidoostelijk van Staré Mêsto.

Praag per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is veel te zien in Praag en het hebben van uw eigen auto kan een geweldige manier zijn om de stad in uw eigen tempo te verkennen. U kunt ook verder gaan en door het Tsjechische platteland rijden. Van bungeespringen bij bergravijnen tot het bezoeken van oude kastenen, er is voor elk wat wils in dit betoverende land.

Boek uw huurauto nu