Zoek voor autoverhuur in Tsjechische Republiek

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Tsjechische Republiek

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in de Tsjechische Republiek

Autohuur in Tsjechie is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Van een wandeling door Praag – de stad van de bruggen – tot relaxen in een natuurlijke bron in een schilderachtig kuuroord, de Tsjechische Republiek biedt vele vakantieattracties. Dit levendige en kleurrijke land vol verrassingen heeft een adembenemende hoeveelheid culturele relikwieën (in het Tsjechische landschap liggen meer dan 2000 kastelen in goede staat) en een natuurlijke schoonheid die zich tot de grenzen van de steden uitstrekt. easyCar biedt autohuurfaciliteiten verspreid over het gehele land met inbegrip van Praag en andere stads- en luchthavenbestemmingen. Autohuur in de Tsjechische Republiek is een geweldige manier om dit schitterende Europese gebied te verkennen.

Goedkope autohuur in de Tsjechische Republiek

Een bezoek aan de Tsjechische Republiek is niet compleet zonder tenminste een paar dagen in de schitterende hoofdstad Praag door te brengen. Praag, met zijn vele bruggen gebouwen en landmarks, is een van de meest pittoreske hoofdsteden ter wereld. Kathedralen en kerktorens met gouden koepels steken majestueus uit boven de rivier de Vltava, velen staan hier al meer dan duizend jaar. Praag heeft tevens een dynamisch nachtleven en is beroemd om zijn redelijke prijzen en partysfeer. Diegenen die durven kunnen een glas van de plaatselijke sterke drank absint proeven. Met ongeveer 60% alcohol is dit zeker geen drank voor bangerikken! Voor wat meer gezondere activiteiten kunt u gebruik maken van de vele mineraalbronnen die de Tsjechische Republiek telt, en die al meer dan 500 jaar worden gebruikt voor hun genezende werking.

Rondritten per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het welige groene Tsjechische landschap is een genot om doorheen te rijden. Huur een auto in de Tsjechische Republiek en ontdek de verborgen schatten en afgelegen attracties in uw eigen tempo. Van bungeespringen bij bergravijnen tot het bezoeken van oude kastelen, er is voor elk wat wils in dit betoverende land.

Boek uw huurauto nu