Zoek voor autoverhuur in Zagreb

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Zagreb

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Zagreb

Huur een auto in Zagreb via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Zagreb, de fascinerende hoofdstad van Kroatië, is een kosmopolitisch mengsel van middeleeuwse architectuur gecombineerd met een modern stadsgezicht. De stad is vol culturele attracties met inbegrip van een groot aantal musea, en is een geweldige bestemming voor een korte citybreak of om te stoppen voordat u verder reist naar de schitterende kust van Kroatië. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Zagreb en locaties verspreid over geheel Kroatië. Autohuur in Kroatië is een handige en goedkope manier om deze afwisselende stad te verkennen en om vervolgens door te gaan naar het omringende platteland van Kroatië.

Goedkope autohuur in Zagreb

Alhoewel er in Zagreb mooie boetiekjes zijn en er een steeds groeiend bar- en restaurantleven heerst, is dit voornamelijk een plaats waar men voor cultuur en geschiedenis naar toe gaat. Met zoveel musea dat je hoofd ervan gaat draaien en je voeten er pijn van gaan doen, is Zagreb een genot voor liefhebbers van kunst, geschiedenis en traditie. Het Museum Mimara is een van de beste kunstgalerijen in Europa met een geweldige privé collectie bestaande uit Europese schilderijen, beelden, glas en aardewerk. Andere uitmuntende musea en galerijen zijn de Strossmayer met zijn verschillende stijlen en tijdperken, en het interessante Archaeologische museum met zijn fascinerende tentoonstelling over Egyptische mummies. Voor een andere en onvergetelijke ervaring moet u het historische en mysterieuze kerkhof Mirogoj bezoeken dat vol mausoleums en grafperken is.

Zagreb per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Zagreb en verken de stad in uw eigen tempo en ontdek vervolgens de verrassingen van het platteland van Kroatië. Als u hier langer dan een paar dagen bent, ga dan naar de adembenemende Adriatische kust waar de mooiste stranden en badplaatsen van Kroatië zijn.

Boek uw huurauto nu